Llistat establiments

ESTABLIMENTS ADHERITS

ESPARDENYA.CAT

  1. Inici
  2. »
  3. Moda, Equipament personal i Complements
  4. »
  5. ESPARDENYA.CAT
Descripció:

Espardenya.cat és una sabateria de calçat d'anar per casa i una botiga/taller d'espardenyes de vetes elaborades artesanalment.

Som especialistes en sabatilles per anar per casa amb plantilla extraïble, soles de goma vulcanitzades i amb material de primera qualitat. Respecte a la vessant artesanal, al nostre obrador d'espardenyes tenim 9 soles disponibles en diferents talles des de la 17 fins la 50, varitats dissenys que podem fer en més de 30 colors.

Les espardenyes les envetem a mà amb dissenys clàssics o personalitzats en que podem incloure noms en vinil, brodats, teles o cintes especials. Tot això acompanyats d'un assessorament professional i proper per trobar l'espardenya perfecta per tota mena d'esdeveniments.

Productes : Sabatilles d'anar per casa , obertes, tancades tant per home, dona i infantils, estiu i hivern. Complements per calçat, llustres,  cordons, plantilles, calçadors, mitjons divertits.

Espardenyes de tres, set vetes clàssiques amb soles mixtes, goma, jute, folrada, tres mides de cunya i doble sola amb més de 30 colors diferents.

Adreça:
Parellada 34 i La Palma 9
Informació de contacte
Horari:

De dilluns a divendres de 9.30 - 13.30h i de 17 - 20h.
Dissabtes de 9 - 14h i de 17 a 20h.