TARGETA VILAFRANCA COMERÇ

CENTRE VILA

La Targeta Vilafranca Comerç és una eina de fidelització, creada per Centre Vila, i desvinculada de qualsevol entitat bancària. Funciona en tots els establiments adherits al projecte, independentment de si són o no associats a Centre Vila, on cada botiga decideix els criteris que aplica a les campanyes de promoció i fidelització. Tu, només has d’aprofitar-ho!

La Targeta Vilafranca Comerç és gratuïta. Cada vegada que fas les teves compres en una botiga adherida al projecte, només has de passar-la i aniràs acumulant descomptes directes en les teves compres futures. I ja està… Així de fàcil!

Et pots donar d’alta en qualsevol dels establiments adherits. Només pel fet de tenir la targeta, participaràs en totes les promocions i sortejos organitzats per Centre Vila. Busca l’adhesiu lila als aparadors de Vilafranca, i comença a estalviar ara mateix!

JA SOM AL MÒBIL

CENTRE VILA

El comerç de proximitat és tan a prop que ara, al teu mòbil pots consultar les ofertes, promocions i descomptes de les botigues de Vilafranca en qualsevol moment. Amb l’aplicació de Vilafranca Comerç, tindràs la informació sobre totes les activitats relacionades amb el comerç, l’oci i la cultura a la ciutat.